Mercavallès, 59-60 - Sabadell - Terrasa, Barcelona

Fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa

El nostre producte estrella és la carxofa de Benicarló

Fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa

A Fruites i Verdures Vamp ens dediquem a la venda i distribució de fruites i verdures a l’engròs a Sabadell i Terrassa. Comptem amb una experiència de més de 20 anys en el sector i gràcies al nostre treball i dedicació diària, aconseguim mantenir la confiança i fidelitat dels nostres clients.

Comercialitzem una gran varietat de fruites i verdures fresques de l’hort mediterrani per a comerciants al detall del sector com fruiteries, supermercats, autoservei, així com altres negocis d’hostaleria, restauració i altres col·lectivitats.

La qualitat i amplia varietat dels nostres productes, els preus competitius i l’atenció que oferim són el que ens fa marcar la diferència.

El millor de comptar amb el nostre servei de proveïdors, és que sempre tindràs la garantia d’oferir als teus clients un gènere de primera qualitat i màxima frescor.

A Fruites i Verdures Vamp apostem per horticultors i agricultors de la zona amb la gran riquesa i varietat que ens dóna l’hort mediterrani. Una de les nostres especialitats és la carxofa de Benicarló.

Especialistes en la carxofa de Benicarló

La carxofa de Benicarló és molt recomanada per la salut per les seves propietats nutricionals. A més, a penes té calories i ajuda a prevenir problemes circulatoris i cardiovasculars. I per descomptat, està boníssima!

Des de Fruites i Verdures Vamp portem les carxofes de Benicarló directament des dels horts i els traslladem fins als nostres magatzems, situats al mateix Benicarló i a Mercavallès (Sabadell – Terrassa).

Una vegada allà, les conservem en les condicions òptimes de temperatura i humitat perquè puguin mantenir totes les seves propietats fins que se serveixi.

Venda i distribució de fruites i verdures fresques

jumbotron

Busques la millor qualitat per als teus productes hortofructícoles? Fruites i verdures Vamp et porten el millor gènere de l’hort, al millor preu i amb atenció personalitzada.

Contactar