Fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa

95496_116291_frutas_verduras_por_mayor_sabadell_terrassa.jpg

Per qualitat, per preu, per atenció, en Fruites i Verdures Vamp ens hem convertit en tot un referent en la venda de fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa. Ens avalen dues dècades d'experiència i una creixent cartera de clients que, dia a dia ens demostren la seva confiança. Per ells i per a ells, no deixem de millorar el nostre servei.

Estem a disposició del professional. Comercialitzem una àmplia varietat de productes d'hortalisses i fruites a minoristes del sector, com a fruiteries, supermercats o autoserveis, així com a negocis d'hostaleria i restauració i a col·lectivitats. Amb nosaltres com a proveïdors, tenen la garantia d'oferir al consumidor final (el seu client) gènere de primera qualitat i màxima frescor.

En la venda i distribució de fruites i verdures a l'engròs a Sabadell i Terrassa ningú li ofereix tant com nosaltres a preus tan competitius. Apostem, principalment, per hostalers i agricultors de la zona, per la riquesa i varietat de l'hort mediterrani. Una de les nostres especialitats és la carxofa de Benicarló, municipi en el qual comptem amb el nostre propi magatzem. Aquest, i la resta de proveïdors nacionals amb els quals treballem, ens permet disposar de varietat i frescor durant tot l'any. Descobreixi-ho.